Foretaget bild mek och motor

SwedMotor AB är en komplett motorleverantör och generalagent för en rad starka varumärken. Vår personal har hög kompetens och en utpräglad serviceanda.

 

Vi erbjuder våra kunder reservdelar, service och reparationer. Dessutom gör vi gärna helhetsåtaganden vid mer omfattande arbeten som motorbyten i industriapplikationer eller i fartyg.

Projekt - Nybyggnation och ombyggnad

Våra specialister har även kapacitet att ge kvalificerat projekteringsstöd vid nykonstruktion och ombyggnationer. Hos oss finns luft-, vätske- och oljekylda motorer för diesel-, bensin- och gasdrift. Produktprogrammet omfattar industri- och marinmotorer för både företag och fritid.

SwedMotor är en av Sveriges ledande motordistributörer med egen verkstad, stort reservdelslager och ett rikstäckande nät av återförsäljare och serviceverkstäder.

Kunden i centrum

På SwedMotor är du som kund i centrum. Vår personal kan verkligen sina saker och ser alltid till dina behov.Vi hjälper dig med reservdelar och tar hand om renoveringen av din motor. Vi har dessutom kapacitet att ta helhetsansvar för avancerade projekt, från ritningsstadiet till färdig applikation.


 

 

Välkommen till oss!

 

VD Magnus Bergman

Magnus Bergman